Hogyan mentsük meg a cserepes, száraz kéz jobb

Repedezett, száraz vagy durva bőr: Mi kezünkben van kitéve az egész élet, hogy a különböző környezeti hatásokkal szemben, de szinte senki sem védi őket megfelelően. Itt van az alapvető gondozási tippek a tél.

Kéz a névjegyét. Van egy igaz éves férfi azonosítható, mert a kéz gyakran fenntartása kevesebb, mint az arca. Ezen kívül vannak kitéve intenzív UV-sugarak a nyár, hideg a tél. Gyakran a védtelen, mert néhány ember viseljen kesztyűt a nyáron, vagy használjon fényvédő, hogy megvédje a kezét.

Miért érdekel, száraz kezét a télen különösen fontos?

A tél keze szenved, különösen a hideg, mert anyagcsere eleve megfosztja a hőt. Az eredmény a beszűkült vérerek, vérkeringés rosszabb lesz. A helyzetet bonyolítja az a tény, hogy a vissza a kezét, kevés olaj, mirigyek, illetve nagyon kis bőr alatti zsírszövet.

foto1

Faggyúmirigy, viszont a kültéri hőmérséklet nyolc fok a munka lassan, szinte nem termel zsírt, amely képes megőrizni a bőr rugalmas. Ez azonban nem lehet megvalósítani egy jó kézkrém. Szóval hidratáló, majd vissza, nem zsíros kezét krémek kívánatos.

Hányszor kell tenni a kezem?

Attól függően, hogy az időjárás, a terhelés a bőr, a krémet naponta többször is. Nem csak a hideg az utcán-ez egy call to arms. Beltéri fűtés, alacsony páratartalom működik, továbbá megfosztja a bőr nedvesség.

Minden kéz mossa zsírok ki, mosás, ezen kívül, sürgősen. Meleg víz fokozza ezt a hatást. Jobb kihasználása fordított Mossa kövér online olaj Kezét mossa le meleg vízzel.

Mit tegyek, ha nem tudok tolerálni a normál élelmiszerek?

Ha szenved az Allergia vagy ekcéma a kezét, a szokásos érdekel, nem gazdag élelmiszerek lehetséges. A bőrgyógyászok általában javasoljuk, krémek karbamidot tartalmazó, hialuronsav, vagy panthenol, mert hűséges az, hogy oltja a szomjat, a bőr hozni a költségvetést, a külső réteg a bőr egyensúlyát.

Jobb kincs több csövek a táskámban, vagy a munkahelyen, abban az esetben, ha a száraz, viszkető foltok, vagy gyors megoldás. Csomagot, amely befolyásolja az este, táplálja a sérült bőrt, különösen az öltözködés, a tápanyagot, illetve a nedvességet. Lehet kezét lefekvés előtt alkalmazza a krémet, vastag kesztyű, majd csomagoló szalag pamut. Kesztyű megakadályozza, hogy a krém lesz az ágynemű, valamint erősíti az alku hatása befolyásolja.

foto2

Ezek a krémek Stiftung Warentest javasolja

Stiftung Warentest ismét vizsgálat a termékeket, a hatékonyság, a hordozhatóság, értékelés, mind az ár. Az elmúlt teszt kézkrémek, csak két kapott az állítmány a „nagyon jó” relatív gazdagodás a nedvességet. De csak elérte a „jó.” Az első helyen kézkrém egy CD-ROM-ot, a második helyen a terméket, hogy Megpuhuljon, majd a harmadik helyen a krém Fotó.

Hogyan törődik a körömágyat?

Kutikula lehet tartani segítségével Olaj vagy speciális krémet. Ez egy védő héj körmök pedig reagál, például Pilzenvor. Csak, mint a haj időről időre szükség van a körmök, valamint több intenzív osztályon. Azt is javasolta, hogy a rendszeres köröm kezelés. A gyökér a Köröm, valamint erősíti a természetes köröm nő egészséges.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *